Nyitva tartás :
Hétfő: 5:00-10:00, 15:00-18:00
Kedd: 5:00-10:00, 15:00-18:00
Szerda: 5:00-10:00, 15:00-18:00
Csütörtök: 5:00-10:00, 15:00-18:00
Péntek: 5:00-10:00, 15:00-18:00
Szombat: 6:30-11:30
Vasárnap: -
°°°
Mi is a Pí Víz?
Ételeinkkel és italainkkal kb. 7 kg toxikus anyagot fogyasztunk el évente. A világon egyre több ember szenved allergiától, mert az immunrendszere valamilyen fokon károsodott, és a szervezete egyre erőteljesebb választ ad a levegőben, élelmiszerekben és a vízben lévő vegyszerekre. Az élő szervezetben a legfontosabb szerepet egy folyadék tölti be. Ez a folyadék a víz.
Ha vizeink tisztaságát vizsgáljuk kiderül, hogy ivóvizeink arzénnal, nitráttal, ammóniával, vassal, nehézfémsókkal stb., kismértékben növényvédő-, rovarirtó szer maradványokkal szennyezett.
A természetben található tiszta források a városi ember számára szinte elérhetetlenek. Így érthető, hogy az emberek alig fogyasztanak vizet ivás céljára.
Üdítőkkel, teával stb. pótolják, amelyek fogyasztása újabb biológiai problémák forrása.
Érdemes tehát elgondolkodni, milyen folyadékot igyunk.
A válasz egyszerű lehetne: PÍ VIZET!
A mesterségesen előállított Pí-víz jellemzői:
- kémiailag tökéletesen tiszta, forrásvíz minőségű
- frissítő hatású ivóvíz
- kiváló oldószer, stabil nem poshadó víz
Fizikai tulajdonságai is eltérnek a vezetékes vízétől. Más a viszkozitása, felületi feszültsége, vezetőképessége, dielektromos állandója, infravörös fényelnyelése. A Pí-víz megközelítőleg rendezett szerkezetű víz.
Az életerő energetikai állapotának visszaszabályozása, vezérlése az élő szervezetben lévő víz szerkezetváltozásain keresztül valósul meg.
Győr-Moson-Sopron megyében kizárólag csak a Gruber Szikvíznél !!!